hnmkynaiset.vapaavuoro.uusisuomi.fi/ Namikan naiset / kauniita kertomuksia koripallokaudesta

Naisten joukkue valmiina – tästä se lähtee

  • Helsingin NMKY:n naisten edustusjoukkueen kausi - livenä korissaleissa, kertomuksina tässä blogissa
    Helsingin NMKY:n naisten edustusjoukkueen kausi - livenä korissaleissa, kertomuksina tässä blogissa

Lattiaan iskeytyvät pallot lähettävät kumisevia ääniä kiertämään pitkin kolmeen osaan lohkottua palloiluhallia. Kengät inisevät ja nitisevät vasten lakattua parkettilattiaa. Katsomosta kantautuu tuttu puheensorina. Siellä vaihdetaan päivän, viikon, kesän tai jopa vuosien kuulumisia ja samalla vedetään koristossuja jalkaan. Nuo äänet saavat hymyn kipuamaan aina vatsanpohjalta poskipäihin asti. Ehkä ne ovat juuri niitä asioita, jotka aina kerta toisensa jälkeen vetävät meidät hallille harjoittelemaan - pelaamaan koripalloa.

Meidän joukkueessa opiskellaan lääkäriksi ja sairaanhoitajaksi, lastataan kontteja, ohjataan ja opetetaan lapsia ja toimeentulotuen hakijoita. Meillä vaihdetaan vaippoja ja renkaita, kierrätetään lastenvaatteita, aikataulutetaan harrastuksia, busseja, työ- ja saunavuoroja sekä rugby- ja tanssitunteja. Joukkueessamme myös valokuvataan ja etsitään asuntoja.

Jokaisen kalenterissa on kuitenkin tiistain ja torstain kohdalla aivan samanlainen merkintä. Silloin pelataan korista, yhdessä! Kaikille meistä on pyritty löytämään se muuhun elämään sopiva määrä harjoituksia ja pelejä. Yhteisenä mottona kuitenkin on, että tehdään tosissaan, muttei liian vakavissaan. Hauskaa täytyy olla, mutta koska voittaminen on aika paljon hauskempaa kuin häviäminen, on itseään laitettava myös likoon.

 

KEITÄ ME OLEMME?

Tässä blogissa seurataan meidän jengimme koriskautta 2014/15 alusta loppuun. Ai, kenen meidän?

Peliasuissa meillä komeilee Helsingin NMKY:n logo. No on meillä ihan oikeat nimetkin.

Joukkueen kapteenina häärii Erja. Joukkueen kuopus on Noora. Meitä on kaksi Riinaa, Iina ja Nina. Korin läheisyydestä löytyvät Maria ja Lintsi. Monan tarinointia tulet lukemaan seuraavassa blogauksessa. Heidän lisäkseen mukana on myös muita naisia, joihin tutustut kauden aikana.

Vaihtopenkin päässä ohjeita jakaa valmentajavelho Riku. Koko toiminnan kapellimestarina maaginen managerimme herra Roponen.  

On meillä myös kannattajia. Toivottavasti useampia. Ja toivottavasti moni eksyy seuraamaan pelejämme kun matsit alkavat lokakuun puolivälin aikoihin.

Näillä eväillä käynnistyy kausi 2014-2015 naisten valtakunnallisessa 1. divisioonassa. Sarja tarjoilee meille mahdollisuuden päästä taas vierailemaan Helsingin ulkopuolella ihan Vantaata ja Espootakin edempänä Jyväskylässä, Nokialla ja Joensuussa.

Viime kaudella pelasimmekin pelkästään Helsingin seudulla, kakkosdivarissa palloilessamme.  

 

HOS!

Niin me Namikassa huudetaan aina, kun kädet kerätään yhteen ennen ja jälkeen treenien ja pelien. Siitä sitten lisää myöhemmin.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.