hnmkynaiset.vapaavuoro.uusisuomi.fi/ Namikan naiset / kauniita kertomuksia koripallokaudesta

Miksi Iina ei pelaa?

  • Iinaa ei yleensä kuvailla hartaaksi mietiskelijäksi
    Iinaa ei yleensä kuvailla hartaaksi mietiskelijäksi

Iina Korhonen (ent. Kuitunen) on Namikan naiskoriksen merkittävimpiä hahmoja 2000-luvulla. Jo b-juniori-ikäisenä naisten edustusjoukkueeseen noussut Iina tunnetaan erinomaisena koripalloilijana, armoitettuna taistelijana, riehakkaan tunnelman luojana, joukkuekavereiden ilonaiheena, laktoosipitoisten pullien leipojana ja hauskana sanailijana, jolla on selitys lähes kaikkeen. Tällä kaudella saleilla on kuultu useampaan kertaan kysymys: Miksi Iina ei pelaa?

Iina, mikä selitys sinulla on sille, ettei sinua ole nähty kentällä tämän kauden peleissä?

Kauden 2014-2015 viimeisen matsin jälkeen sain tietää odottavani meidän perheeseen uutta vahvistusta. Tiedossa oli siis massakausi koriskauden sijaan. 

Vauva putkahti maailmaan marraskuun lopulla. 

No niin, saattoihan sen arvata että Iinalta löytyy selitys tähänkin. Paljon onnea perheenlisäyksestä!  Miten aika on mennyt kotona? Onko ollut paljon puuhaa?

Vauva-arki on pyörähtänyt käyntiin ja aika oli sen verran kivasti kullannut muistot esikoisen jälkeen, että vähän tuli yllätyksenä, että joo, ne vauvat ihan oikeasti myös itkee. Näistä "vauvat ei itke"-kuvitelmista, kun lähdetään, niin voitte vain miettiä, kuinka pulassa mä oon ollut tässä muutamat kerrat... Meininki Korhosilla onkin välillä aikamoista tasapainoilua katastrofin reunalla. Mutta se on sitä meidän arkea!

Aika ei siis ole käynyt pitkäksi. Hyvin menee, jos on iltapäivään mennessä (lastenhoidon ohessa) pessyt hampaat, syönyt ja vaihtanut vaatteet. Tavoitteet on päivittäin siis aika kovat! Ulkoilemaan on myös pakko päästä, muuten hajoaa kasetti. Kaksi lasta on tosiaan enemmän kuin yksi - enemmän hoidettavaa, mutta myös enemmän rakastettavaa! 

Keitä muita vauvan lisäksi perheeseesi kuuluu?

Perheeseeni kuuluu tämän uusimman pienen tytön lisäksi 3-vuotias Helmi, joka on äitinsä mielestä aivan hurjan mainio pöhkö! Helmi on harvoin hiljaa ja omaa upean mielikuvituksen. Tämä misu jaksaa päivittäin ilostuttaa vanhempiaan sekoiluillaan. Helmillä kärähtää hermot aika herkästi ja häviäminen ottaa koville. Tyttö on siis monella tavalla äitinsä kaltainen... 

Perheen tyttöjen perään katsoo Ville, joka järjestelee meidän misujen sotkuja ja on perheen järki ja turva. 

Oletko jo miettinyt mahdollista paluuta koriskentällä?

Kyllä mieli ja kroppa hinkuu jo takaisin koriskentille vääntämään! Haaveilen tällä hetkellä hikoilusta ja maitohapoista! Vaunulenkeillä en ole kumpaakaan edellä mainituista onnistunut saavuttamaan... Tai no, kevyt viiksihiki on tullut, kun painaa toppatakki niskassa pitkin kyliä, lämpötilan ollessa plus kymmenen.

Vuodenvaihteen jälkeen olen ajatellut ujuttautua treeneihin kokeilemaan, kuinka hukassa pallo on... Se mille sarjatasolle päädyn palloilemaan, on vielä auki. Katsotaan, minkälaiseen kuntoon saan treenattua itseni tulevana keväänä. Mutta jos joku on varma niin se, että koriksen pelaamisesta ei pysty luopumaan! Liian rakas laji.

Millaisia terveisiä lähettäisit Namikan naisten faneille ja Iina-faneille näin joulun alla?

Kaikki kannustamaan Namikan mimmejä! Ne syttyy parempiin suorituksiin ja tuuletuksiin, kun on kunnolla yleisöä! Pyrin hinaamaan itsenikin mahdollisimman moneen peliin. Menee mun kova ääni hukkaan kotosalla. HOS! Hallilla siis nähdään!

Ja ihanaa joulunaikaa kaikille! Porsastelkaa huolella ja hyvillä mielin! Vähän kannattaa kyllä käydä liikkumassa ja juoda vettä, ettei turvota sitten ihan kauheasti Joulun jälkeen.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija