hnmkynaiset.vapaavuoro.uusisuomi.fi/ Namikan naiset / kauniita kertomuksia koripallokaudesta

Täydennystä kokoonpanoon

  • HNMKY:n naisten kokoonpanoon tehtiin täydennystä - vaikkei sitä basket.fi:n kokoonpanolistauksesta vielä huomaa
    HNMKY:n naisten kokoonpanoon tehtiin täydennystä - vaikkei sitä basket.fi:n kokoonpanolistauksesta vielä huomaa

Namikan naisten sarjakausi on ollut käynnissä kolmen sarjakierroksen verran. Kausi alkoi kahdella tappiolla Hongalle ja Pyrinnölle. Kolmas peli Ringsidea vastaan viime sunnuntaina avasi sitten joukkueen voittotilin.

Ensimmäisissä peleissä helsinkiläisten kokoonpano on vaihdellut yllättävän paljon. Vain seitsemän pelaajaa on pelannut kaikissa kolmessa kamppailussa. Kokoonpanoon tehdäänkin nyt kolmen pelin jälkeen täydennys, kun Emilia Kukkamäki liittyy joukkueen riveihin.

Tämä Wartti Basketin kasvatti murtautui hyvin nuorena aikuisten sarjoihin tehden debyyttinsä naisten ykkösdivisioonassa kaudella 2011-12. Nyt 21-vuotiaana hän pelaa jo seitsemättä kauttaan ykkösdivisioonassa. Viime kaudella ToPon riveissä Kukkamäki teki 8,4 pistettä ja nappasi 4,2 levypalloa ottelua kohti.

- ”Emppu tuo meille joukkueeseen voimaa ja peräänantamattomuutta. Hän on Kaisan ja Sara K:n tuttu useamman kauden ajalta, mikä varmasti auttaa Emiliaa tottumaan porukkaan ja pääsemään joukkueen pelitapaan mukaan nopeasti.”, kuvailee päävalmentaja Riku Punkkinen joukkueen täydennystä.

Nyt odotetaankin mielenkiinnolla milloin juniorisarjoissa SM-mitaleita niittänyt Kukkamäki nähdään ensimmäistä kertaa Namikan naisten asussa pelikentällä.

* * * *

HNMKY:n naisten edustusjoukkueen kausi jatkuu sunnuntaina 5.11. klo 14 Nunnavuoren palloiluhallissa. Kotijoukkueena Nunnavuoressa häärii Turun Riento.

Seuraava kotiottelu pelataan 26.11. klo 16:00 Malmin Palloiluhallilla. Tuolloin vastassa on BC Nokia.

Sarjatilanteen ja seuraavat ottelut löydät basket.fi:stä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.